EKSKLUZIVNO!!! Nataša Bekvalac i Saša Kovačević u vezi?!

| 12. December 2011 | Comments (0)

Kako ekskluzivno saznaje portal www.scandal.rs iz izvora bliskih pevačici, Nataša Bekvalac navodno je već skoro mesec dana u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem.
Izvor koji se zatekao na licu mesta tvrdi da njih dvoje se i ne trude previše da sakriju emocije, budući da su pre neko veče u izlasku otvoreno pokazali da se jedno drugom veoma dopadaju. Naime, pošto im je dosadilo da se tajno viđaju u njegovom ili njenom stanu, oni su u petak uveče viđeni u restoranu Kućerda na lakat koji se nalazi u neposrednoj blizini zgrade u kojoj Nataša ima stan i bez ustezanja su razmenjivali nežnosti.

Njih je zbližio zajednički angažman u turskoj seriji u kojoj bi oboje trebalo da učestvuju – Nataša kao glumica a Saša kao kompozitor.
Tako kažu da Nata koja radi na Megatrendu često ume da prekrati radno vreme i skoči do Kovačevićevog studija koji je u blizini i naravno osim miksete ima i potpuno uređenu sobu – sa krevetom i đakuzijem…
Njih dvoje su večeras bili i na Hello party-u ali ne zajedno. Međutim, izvor tvrdi da su se nakon partija našli i otišli u nepoznatom pravcu…
Nataša nam nije odgovarala na telefonske pozive pa nismo mogli da je priupitamo da li je istina da je u vezi sa mladim kolegom.

izvor: scandal


Još novih tračeva:

Tags: , , , , , ,

Category: Jet Set