Nataša Bekvalac biografija

| 8. November 2011 | Comments (0)

Natasa Bekvalac, nasa pop pevacica , rodjena je 25. septembra 1980. u Novom Sadu.Ona je jedno od troje dece oca Dragoljuba Bekvalca, poznatog fudbalskog trenara I majke Mire Bekvalac.U detinjstvu je najvise interesovala muzika I pevanje.
1989. je kao devetogodisnja devojcica ucestvovala na decijem festivalu “Deca pevaju hitove”.
1999. po zavrsetku Gimnazije,Natasa nastavlja skolovanje upisivanjem I zavrsavanjem Vise trenerske skole u roku.
2001. pocinje karijeru pop pevacice I sa svojim privlacnim izgledom I pevanjem osvaja sve veci broj obozavaoca.

Na albumu izdatom 2003. izdvajaju se brojni hitovi, a Natasa odrzava stotine koncerata sirom sveta.Oprobala se I kao glumica u jednoj epizodi serije “Neki novi klinci” u kojoj je igrala samu sebe. Iako je predmet prica tabloida pevacica ne deli svoju intimu sa javnoscu.
2005. zapocinje ljubavnu vezu sa vaterpolistom Danilom Ikodinovicem I izdaje tirazni album”Stereo ljubav” za City records.Svoju strasnu vezu mladi par 27. jula 2007. krunise brakom.17. marta naredne godine radja im se I cerka Hana.

2008. Natasa se vraca muzici I izdaje singl. Iste godine zajedno sa muzem postaje zastitno lice kompanije Extrem intimo, ali njihove planove kvari Danilova saobracajna nesreca.Natasa u novembru uz podrsku supruga izdaje pesmu “Ljubav,vera,nada” na istoimenom maxi-singlu sa jos tri nove numerei ona ponovo osvaja citav Balkan.
2009. Ona I teniser Novak Djokovic proglaseni su za najzenu I najmuskarca godine I kao takvi slikani za naslovnu stranu magazine Story sto je izazvalo buru u javnosti I u njenom bracnom zivotu.


Još novih tračeva:

Tags: , , , , ,

Category: Biografije poznatih