Prva zajednička fotka: Ceca Šarić i Aca Bulić dočekaće Novu godinu na Kopaoniku

| 7. December 2011 | Comments (0)

Manekenka Svetlana Ceca Dimitrić Šarić i beogradski biznismen Dragan Aca Bulić ispratiće staru i dočekati Novu godinu na Kopaoniku. Novopečeni golupčići će iz Beograda na Kop otputovati samo dan pre najluđe noći i već 3. januara vratiće se svojim kućama zbog porodičnih obaveza. Ceci i Aci će to biti prvo zajedničko putovanje i, kako Press saznaje, željno ga iščekuju.

– Ceca i Aca su već rezervisali luksuzni apartman na Kopaoniku. Veoma su zaljubljeni i često su zajedno, ali zbog porodičnih obaveza, posebno Cecinih, budući da ima malu decu, ne mogu da budu zajedno koliko bi želeli. Zato će na Kopaoniku provesti samo tri dana, gde će biti maksimalno posvećeni jedno drugom udaljeni od svakodnevnih obaveza i problema – otkriva izvor Pressa blizak paru. Međutim, glavna akterka Ceca Šarić nije želela da komentariše ova saznanja, pa čak ni da potvrdi da je u vezi sa Bulićem.
– Ne želim da dajem bilo kakve izjave vezane za moj odnos sa Acom Bulićem. Moj život je moja stvar. Jedino o čemu mogu da razgovaram za medije je moj posao, dok sve ostalo smatram svojom intimom – istakla je manekenka.
Izvor napominje da uprkos strasti i jakim emocijama koje uzajamno osećaju i ispoljavaju, Ceca i Aca ne gube razum već revnosno obavljaju sve svoje obaveze.
– Aca konstantno Cecu obasipa pažnjom i uvek je nečim iznenadi, bilo da je u pitanju neka sitnica ili neki skup poklon. On je duhovit i dinamičan, što je nju i privuklo. Aca ima brojne obaveze vezane za svoje poslove, dok Ceca najviše obaveza ima oko svoje dvoje male dece i njihovog školovanja.

Manekenka je pre nekoliko dana sa decom otputovala za Crnu Goru u rodni grad svog bivšeg supruga. Ceca će danas sa decom u zatvoru u Bijelom Polju posetiti Duška Šarića, sa kojim je ostala u korektnim odnosima.

(izvor: Press)


Još novih tračeva:

Tags: , , , , , , , ,

Category: Jet Set